Klinik Uygulama Stajı Başvuru Sonuçları

Klinik Uygulama stajı yapmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları incelenmiş olup onay durumları aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Klinik Uygulama Stajı onaylanan öğrenciler, aşağıdaki listede belirtilen tarihlere göre stajlarını tamamlamalıdırlar. Listede belirtilen tarihlere göre sigorta işlemleri yapılacak olup staj yeri ve tarih değişikliği yapılmayacaktır.

Klinik Uygulama Stajı reddedilen öğrenciler, Hemşirelik Bakımı I-II-III-IV derslerinden herhangi birinden başarısız olan öğrencilerimiz ilgili dersi başarıyla tamamlamadığı sürece Klinik Uygulama stajı yapamamaktadır.

Staj yeri uygun bulunmayarak Başvurusu  reddedilen öğrenciler, Klinik Uygulama rehberinde  belirtildiği gibi, T.C Sağlık Bakanlığı Eğitim-Araştırma Hastanesi ya da Üniversite Hastanesi’nin yataklı tedavi biriminde/servisinde yapabilir.  İkamet ettikleri ilde belirtilen kurumların bulunmaması durumunda  T.C Sağlık Bakanlığı Devlet Hastanesi’nin yataklı tedavi biriminde/servisinde yapabilir.

Öğrenci, T.C Sağlık Bakanlığı Eğitim-Araştırma Hastanesi, Üniversite Hastanesi ya da T.C Sağlık Bakanlığı Devlet Hastanesi’nde çalışıyorsa klinik uygulamasını kendi çalıştığı kurumun yataklı tedavi biriminde/servisinde yapabilir. Ancak, çalıştığı birim ya da servis dışında yapması zorunludur.
Eksik evrak ve eksik beyanda bulunduğu için  stajı reddedilen Öğrenciler Çalıştığı Kurum Adı ve  Birim Adını  – Staj yaptığı Kurum adı ve Birim Adını  eksiksiz bildirmelidir.

STAJ TAKVİMİ

Başvuru yapmamış  ve stajı  reddedilen öğrenciler için;

Başvuru tarihleri:09 -13 Nisan.2018

Staj Başvurularının İncelenmesi: 16- -20 Nisan.2018